Tuesday, March 24, 2020

Una certa immunitat

Publicat a les xarxes cap el 21
de març

Una Certa Immunitat.

Immunitat es un mot multiutilitzat recentment en diferents situacions: desde la vergonyant dels caps de l'estat anterior i actual, fins a la que tots voldriem contra qualsevol mal encomenadis.
He esperat fins avui vespre, tres setmanes després del desplaçament a l'acte de Perpinya el 29 de febrer. Em va sorprende aleshores que no es sentiren crítiques o es produïsin accions que relacionaren l'acta multitudinari i l'imminent epidemia del Covid19. Aquell mateix dia, França va tancar el Louvre. El maleït Gobierno d'España no va prendre iniciatives maléfiques com les que ens te acostumats contra l'aplec o els catalans. Entenc que es deu a l'ignorancia i la incuria tan habitual a l'estat per tot el que te a veure amb Catalunya i els catalans.
A hores d'ara no ha aparegut cap indicació o dada que relacioni la concentracio de 200.000 catalans a Perpinyà i l'aparicio o diagnostic de casos d'infecció pel Covid19 passats ja 21 dies.
No se si això es deu a una certa immunitat. Una immunitat biológica o, potser, una immunitat als insults, les mentides, les agressions verbals o judicials que ens ataquen com a poble.

Sobreviurem. Fins la victòria. Visca Catalunya!

XA. Consell local x la república. Tarragona.

No comments: